Kërkimi Avancuar

Rent a Car për 7 ditë dhe paguani vetëm për 6! Shijoni tani ofertën tonë të veçantë dhe planifikoni udhëtimin tuaj për të zbuluar Kosovën: nëse dëshironi të vizitoni Prishtinën dhe jetën e saj të mrekullueshme të natës, malet e bukura të Rugovës ose dëshironi të zbuloni qytetin e vjetër të Prizerenit, ne gjithmonë kemi opsione për ju!

Për të përfituar nga oferta, rezervoni makinën për 6 ditë, atëherë automatikisht do të merrni 1 ditë falas me qira në Kosovë.

 

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!