Vetura me qera ne Kosove

Makina me Qira > Prishtina

Kosova është një destinacion ideal pushimi për të përjetuar me makinë dhe Europcar ka 2 vende, duke mbuluar të gjithë Kosovën që të sigurohet gjithmonë se do të jetë e përshtatshme. Secila pikë ka qasje në flotën e madhe të Europcar-it me automjete moderne dhe të besueshme, me zgjedhje të mjaftueshme të modeleve për të përshtatur mundësive tuaja gjithashtu edhe buxhetit. Zgjidhni nga opsionet si vende për fëmijë, navigacion satelitor dhe mbulim shtesë të shoferëve, si dhe shërbime si prenotim online me 3 hapa dhe ekspozim të shpejtë, si dhe qira të përditshme, javore, mujore, afatgjata dhe afatshkurtra. Zgjedhja për të marrë me qera një makinë për një udhëtim nëpër Kosovë ofron një aventurë shumë më të ndryshme për ata që zgjedhin të qëndrojnë në qytetet kryesore si Prishtina, Prizreni, Peja etj.

Perse te zgjedhesh Europcar

  • Rezervim i thjesht online: Kerko, Zgjidh, Rezervo
  • Opsioni per marrje te shpejte
  • Ditor, Javor, Mujor, Qiradhenie afatshkurter dhe afatgjate
  • Flote e re
  • Fitues i cmimeve nderkombetare

Stacionet europcar


Stacione te makinave me qira

Oferta dhe promocione

Vetura me qera ne Kosove

Vetura me qera ne Kosove

Merr veturë me qera, dhe shijoni bukuritë e Kosovës

 

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!