Kërkimi Avancuar

Per ne

EKIPI EUROPCAR

Europcar i detyrohet suksesit të tij në investime të vazhdueshme në Burimet Njerëzore. Stafi ynë përbëhet nga ekspertë të kualitetit, menaxherë me përvojë tek të rinjtë dhe punonjës të trajnuar mirë.
Ne krijuam një sërë produktesh të dizajnuara për të përmbushur të gjitha kërkesat e klientëve  tanë.
Ju gjithashtu mund të bashkoheni me familjen tonë të klientëve të kënaqur!


PICKUP / DROPOFF RENT A CAR LOCATION


- Rent a car in Prishtina International Airport

   Working hours: mon-sun 8-24h
   Address: Prishtina International Airport
   Tel: +377 44 116 746
   E-mail: reservations@eurocar-ks.com


- Rent a car in Prishtina

   Working hours: mon-sat 8-18h
   Address: Str. Shefqet Shkupi
   Tel: +377 44 116 746
   E-mail: reservations@eurocar-ks.com

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!