Kërkimi Avancuar

Partnerët

Hotel Garden

Hotel Garden

HOTEL GARDEN ËSHTË NJË HOTEL EKSKLUZIV NË ZEMËR TË PRISHTINËS.

REZERVO TANI
HOTEL EMERALD

HOTEL EMERALD

Si hotel rezort dhe i konferencave i parë i këtij lloji në Kosovë, Hotel Emerald kombinon elegancën me rehatinë dhe shërbimet luksoze.

REZERVO TANI
SWISS DIAMOND HOTEL

SWISS DIAMOND HOTEL

Hoteli zviceran Diamond Prishtina është ndërkombëtarisht me 5 Stars Diamond Award International nga Akademia
Amerikane e Shkencave të Mikpritjes për ambientin e tij luksoz dhe shërbimet e personalizuara të ofruara.

REZERVO TANI

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!