Kërkimi Avancuar
besnikeri
 

Programi i Privilegjeve

Opsione të reja dhe përfitimet!

 
 
 1. Kurse kohë

  • marrje e shpejte dhe e lehte
  • pa rradhe, pa dokumenta
 2. Shijoni perfitime te reja

  • Fito nje fundjavë falas per 3 qiramarrje te bera me tarifat publike!
 3. Rregjistrim i thjeshte

  • pa detyrime
Rregjistrohu
 

Programi i privilegjit shpërblen besnikërinë tuaj

Shijoni perfitime nga besnikëria juaj

Regjistrohu ne programin tonë dhe përfito nga një game e gjere shpërblimesh dhe shërbimesh të veçanta!

 • Shijoni fundjavë falas! Regjistrohuni tani dhe perfitoni një qiramarrje falas ne fundjavë Kur ju merrni me qira 3 herë në një vit (1) Kjo mund të merret nga çdo Europcar ne të gjithë botën!
 • Merr nje kupon me 10 € zbritje! Pasi të keni përfunduar qirane tuaj të dytë (1), ne do të ju dërgoj një kupon zbritje për ju për të qe do te zbritet nga qiramarrja juaj e ardhshëme!
 • Marrja me qira nga kompanite? Kur të keni arritur 10 ose 40 ditë qiramarrje, Ju do të merrni një fundjavë falas duke u rritur ne (2) në nivelin e ardhshëm - Privilegj Ekzekutiv!
  Tarifat tuaja mbeten të pandryshuara.

Benefitet te tjera:

 • Mbledhja Prioriteti (3) - Express shërbim të vini-up - vetëm libër me Europcar ID tuaj, sjellë licencën e shoferit dhe ne do të dorëzojë çelësat
 • Rezervime të garantuara - Ne rezervojmë makinën tuaj dhe do ju presim edhe nese jeni vone!
 • Km e udhetimit: Te Gjitha Qiramarrjet kane te drejtë te perfitojne pike bonus nga kilometrat e kryera te cilat do shprendahen ne sistematikisht me ane te promocioneve.
 • Përfitime ekskluzive nga partneret tone Hotelet Accor (4) - duke ju dhënë një zbritje 10% nga Mercure, Novotel, Sofitel dhe hotelet Pullman në mbarë botën

Karta juaj e eshte e vlefshme per 2 vjet, duke ju dhene ju me shume kohe per te akumuluar pike bonus.

 

Rregjistrimi eshte i thjeshte dhe falas.

Trego per veten tende

 • ploteso Profili im në Europcar
 • ne do ju dergojme nje email konfirmimi me numrin dhe paswordin tuaj.
 • gjithmone perdornin numrin tuaj kur rezervoni online qe te perfitoni pike bonus
 • ne do ju dergojme karten me opste qe ta keni gjithmone me vete sa here qe tju duhet
 • dhe mos harro - antaresimi eshte falas
 
Shiko termat dhe kushtet
 

(1) Qiradhenjet qe perfitojne nga piket bonus jane qiradhenjet me tarifa te publikut. Qiradheniet me tarifa promocional nuk jane te perfshire per pike bonus.
(2) Te gjitha qiradheniet me tarifa publike jane te perfshira cdo ndryshim te kartes suaj.
(3) Sherbim i shpejte per qiramarrjet aplikohet tek te gjith klientet me profile te kompletuara
(4) kur te rregjistroheni ne program, thjeshte klikoni tek linku i dedikuar Accor.

Merr me shume, perfito me shume

Klubi i Privilegjeve

 • Fundjave falas ne qiramarrjen tuaj te 3 nje here ne vit
 • 10€ zbritje nga qiramarrja juaj e dyte

Pas qiramarrjes tuaj të parë, ju do të beheni një anëtar dhe kualifikoheni për përfitime automatikisht. Pasi te jeni anëtar, ju do te filloni te grumbulloni pike bonus per te kaluar drejt Privilegjeve Ekzekutive.

Privilegje Ekzekutive

 • Ndryshim Karte Falas
 • Ndryshim kategorie falas
 • Fundjave falas ne qiramarrjen tuaj te 3 nje here ne vit
 • 20€ zbritje nga qiramarrja juaj e peste

Ju kualifikoheni falas automatikisht per qiramarrje 10 deri 40 dite ne vit.

Privilege Elite

 • Ndryshim Karte Falas
 • Ndryshim kategorie falas per dy kategorite me siper
 • Fundjave falas ne qiramarrjen e trete
 • Shofer shtese falas
 • Kupon 30€ ne qiramarrjen e peste

Ju kualifikoheni falas automatikisht per qiramarrje 25 deri 85 dite ne vit.

 

Privilege Elite VIP

 • Ndryshim Karte Falas
 • Ndryshim kategorie falas
 • Fundjave falas ne qiramarrjen e trete
 • Shofer shtese falas
 • Kupon 30€ ne qiramarrjen e katert
 • Prioritet falas per antarsim

Ju kualifikoheni automatikisht pas 15 qiramarrjeve ne vit me karten tuaj elite.

 

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!