VIZITO MALIN E ZI

Makina me Qira

Shijo ofertat tona dhe planifikoni udhëtimin e radhës në Malin e Zi: qoftë nëse dëshironi të vizitoni Kotorin, qytetin e vjetër të Budvës dhe plazhet e saja, ose qytetet e tjera si Ulqini, ne gjithonë kemi opsione për ju.

Perse te zgjedhesh Europcar

  • Rezervim i thjesht online: Kerko, Zgjidh, Rezervo
  • Opsioni per marrje te shpejte
  • Ditor, Javor, Mujor, Qiradhenie afatshkurter dhe afatgjate
  • Flote e re
  • Fitues i cmimeve nderkombetare

Stacionet europcar


Stacione te makinave me qira

Oferta dhe promocione

REZERVO TANI

REZERVO TANI

Planifiko pushimin tuaj!

 

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!