VIZITO MAQEDONINË E VERIUT

Makina me Qira

Vizito Maqedoninë e Veriut dhe eksploro njërën nga destinacionet e bukura si Shkupi apo Liqeni i Ohrit, ose thjesht shijoni ushqimin e shijshëm lokal.

Perse te zgjedhesh Europcar

  • Rezervim i thjesht online: Kerko, Zgjidh, Rezervo
  • Opsioni per marrje te shpejte
  • Ditor, Javor, Mujor, Qiradhenie afatshkurter dhe afatgjate
  • Flote e re
  • Fitues i cmimeve nderkombetare

Stacionet europcar


Stacione te makinave me qira

Oferta dhe promocione

REZERVO TANI

REZERVO TANI

Koha për udhëtimin tuaj të radhës!

 

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!