Aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës

Makina me Qira >

Nëse jeni duke udhëtuar për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës për biznes ose planifikoni të përjetoni atë që Kosova ka për të ofruar, Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ofron klientëve të Europcar një shërbim të shpejtë dhe të besueshëm. Aeroporti ndodhet 20 km largë Prishtinës. Kjo do të thotë pa marrë parasysh se ku është destinacioni juaj përfundimtar, ju jeni të pozicionuar mirë për të nisur udhëtimin tuaj.

Perse te zgjedhesh Europcar

  • Rezervim i thjesht online: Kerko, Zgjidh, Rezervo
  • Opsioni per marrje te shpejte
  • Ditor, Javor, Mujor, Qiradhenie afatshkurter dhe afatgjate
  • Flote e re
  • Fitues i cmimeve nderkombetare

Stacionet europcar


Stacione te makinave me qira

Oferta dhe promocione

Në Kosovë me Europcar

Në Kosovë me Europcar

Me kaq shumë , peizazhe të mrekullueshme dhe qytete historike të paharrueshme, Kosova është vendi më i mirë që gëzon me makinë.

 

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!