VIZITO SHQIPERINE

Makina me Qira

Shqipëria, në Gadishullin Ballkanik të Evropës Juglindore, është një vend i vogël me vija bregdetare të Adriatikut dhe Jonit dhe e përshkuar nga Alpet Shqiptare. Vendi ka shumë kështjella dhe vende arkeologjike. Kryeqyteti Tirana ka në fokus Sheshin Skënderbej, ku theksohet Muzeu Historik Kombëtar, me ekspoze që lulëzojnë antikitetin në post-komunizmit dhe xhaminë e Et'hem Bej.

Perse te zgjedhesh Europcar

  • Rezervim i thjesht online: Kerko, Zgjidh, Rezervo
  • Opsioni per marrje te shpejte
  • Ditor, Javor, Mujor, Qiradhenie afatshkurter dhe afatgjate
  • Flote e re
  • Fitues i cmimeve nderkombetare

Stacionet europcar


Stacione te makinave me qira

Oferta dhe promocione

1 DITE FALAS

1 DITE FALAS

RENT A CAR PER NJE JAVE DHE PERFITO 1 DITE FALAS!

 

Per rezervime telefono stafin tone: +383 44 116 746

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!